SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 16 martie 2017

ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII ORALE

Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, Filiala Crișana în parteneriat cu Secția pentru copii și tineret a Bibliotecii Județene ,,Gheorghe Șincai'' Oradea, de Ziua Mondială a Sănătății Orale, în data de 20 martie 2017, de la ora 10:00, în amfiteatrul Bibliotecii, organizează întâlnirea medicilor stomatologi cu practică privată, cu elevi de la Școala Gimnazială Nr. 11 , Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu'' din Oradea și Școala Gimnazială ,,Floare de Lotus'' Sânmartin. 
    Vor realiza o lecție de igienă orală, consolidând cunoștințe despre conţinutul și funcțiile cavităţii bucale, tipurile de dentiţie, structura dintelui, caria dentară şi tehnicile unui periaj corect, utilizând materiale didactice demonstrative,  mulaje, planşe, perie de dinţi, ață dentară etc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu