SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 21 martie 2017

Enid Blyton - Magia copacului depărtărilor

sursa: www.google/imagini.ro
Scriitoarea Enid Mary Blyton a trăit în Marea Britanie până la începutul celei de-a jumătăţi a secolului XX.
Din seria Copacul depărtărilor fac parte trei volume, iar volumul pe care vă invit să-l citiţi (mai ales pe voi, cititorii noştri mai mici, din clasele primare) este al doilea. Primul se numeşte "Pădurea fermecată".
În acest al doilea volum, familia celor trei copii - Joe, Beth şi Frannie - primeşte să găzduiască un văr a cărei mamă se îmbolnăvise. Copiii se hotărăsc să-i arate acestuia lumile aflate dincolo de ramurile cele mai înalte ale ciudatului copac aflat în pădurea din apropierea casei.
Un foarte interesant roman de aventuri pentru copii în care dorinţele pe care le auzim exprimate deseori de cei mici devin realitate, răspunsurile la întrebări "imposibile" sunt date de imaginaţie şi umor, iar adulţii sunt lăsaţi în lumea reală, copiii fiind însoţiţi în aventurile lor doar de personaje care trăiesc în copacul depărtărilor.
Spor la lectură şi bucuraţi-vă de tărâmurile pe care ne plimbă cartea! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu