SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 31 martie 2017

Vernisajul expoziției ”Mari personalități ale lumii”

Elevi de la Școala Gimnazială nr. 11 Oradea au expus în Ludotecă, la sediul central al Bibliotecii Județene ”Gheorghe Șincai” Bihor, în cadrul proiectului ”Mari personalități ale lumii” - Să descoperim talente -, lucrări de pictură și grafică reprezentând figuri importante ale literaturii, muzicii și picturii universale și românești.
Lucrările s-au remarcat prin talent, calitatea execuției, culoare, originalitate și ingeniozitate în transmiterea mesajului artistic. 
Vernisajul expoziției a avut loc la ora 15,00, în data de 30 martie 2017. Ne-am bucurat de prezența reprezentanților școlii, bibliotecii, a elevilor, prietenilor, colegilor și familiilor acestora.
Coordonatori: prof. Markovits Margareta, prof. Galutz Carmen, prof. Copil Daniela, prof. Palyi Eva, bibliotecar Lup Mariana.
Felicitări tuturor!
Expoziția mai poate fi văzută în următoarele săptămâni în Ludotecă, la et. I, sala 16.

Imagini:
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu