SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 9 martie 2017

ÎNCONDEIAȘUL, revistă-concurs național, ediția a VII-a

Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Șincai'' Oradea, în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven din Iaşi organizează ediţia a VII-a a revistei concurs naţional ,,Încondeiașul’’, inclus în CAE/2012 la poziția 9, pentru preșcolari și elevi (clasele I-VIII).
Concursul se desfăşoară sub conceptul ,,Participă şi ajută’’, urmărind sensibilizarea copiilor cu implicarea lor în acţiuni caritabile de adunare de fonduri necesare cadourilor de Paște pentru copiii nevoiaşi.
Participanţii au de încondeiat ouă din lemn utilizând diferite tehnici, oul de lemn fiind pus la dispoziţie de organizatori în săptămâna anterioară concursului. Lucrările pot fi realizate acasă, în clasă sau la bibliotecă.
Premierea va avea loc la Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Șincai'' Oradea, în data de  14 aprilie 2017, ora 10, în holul polivalent al bibliotecii.
Într-o atmosferă de sărbătoare, toți copiii vor primi diplome, premii, cadrele didactice implicate, diplome și adeverințe.
Înscrierile se realizează la Secția pentru copii a bibliotecii, din 10 până în 24 martie 2017. Taxa de participare este de 10 lei/participant.  
Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0359800363, interior 119 sau scrieți la adresa de e-mail bibliobihor.simpozion@gmail.com. Persoană de contact Mariana Barna, tel: 0747194346

Vă așteptăm cu mult drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu