SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 20 martie 2017

Lecţie de stomatologie la bibliotecă

De Ziua Mondială a Sănătăţii Orale, elevi din trei şcoli din municipiul Oradea şi comuna Sânmartin (Şc. Gimn. nr. 11 Oradea, Şc. Gimn. "Nicolae Bălcescu" Oradea şi Şc. Gimn. "Floare de Lotus" Sânmartin) au participat la o lecţie despre importanţa igienei orale şi despre modul cum ne putem asigura că depunem eforturile corespunzătoare şi corecte în vederea obţinerii de rezultate în lupta cu cariile, bacteriile, resturile alimentare "insistente", placa bacteriană, tartrul sau diferitele afecţiuni ale dinţilor şi ale cavităţii bucale.
Întâlnirea cu reprezentanţii Asociaţiei Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România Filiala Crişana - dr. Izabella Albert, dr. Anita Bozgan şi secretar Tunde Meszaros - a avut loc în Ludotecă, la et. 1. 
S-au folosit mulaje, planşe şi instrumente de îngrijire a dinţilor pentru a demonstra tehnicile corecte de periaj şi a-i ajuta pe elevi să-şi însuşească/consolideze noţiuni de bază în acest domeniu.
Copiii au fost însoţiţi de dnele profesoare şi profesoare pentru învăţământul primar: Platona Dana, de la Şc. Gimn. "Floare de Lotus" Sânmartin, Osvald Gabriela, de la Şc. Gimn. nr. 11 Oradea şi Vereş Ioana, de la Şc. Gimn. "Nicolae Bălcescu" Oradea. Ei au primit din partea Colgate un cadou menit să le ofere sprijin  informaţional, dar nu numai, pentru asigurarea igienei dentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu